2014-10-16 09:13:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma egyszerűen muszáj kinyilvánítania a véleményét

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez nem tűnik sikeres napnak - de csak akkor, ha azon méri le, hogy ma milyen látványos eredményt ért el. Ha azonban értékeli a haladást lelke fejlődésében, akkor ez egy erős, sőt nagyszerű 24 óra lesz. Az Uránusz befolyása most különösen erős. Ez feledékenységre és figyelmetlenségre teszi hajlamossá, de szélsőséges esetben el is veszíthet valami fontosat. Vigyázzon az értékeire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a Vénusz pozíciója kifejezetten előnyös az ön számára, a Merkúr és a Nap is az ön oldalán állnak, mégsem tud sokat teljesíteni ezen a napon. Elképzelhető, hogy valami betegség bujkál önben - igyekezzék minél előbb hazaérni, és kúrálni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma meglehetősen érzékeny lesz, ugyanis uralkodó bolygója, a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van, s ez sebezhetővé teszi önt. A Szaturnusz hatására ma hajlamosabb lehet a megfázásra, fájlalhatja az ízületeit. Természetes, hogy kevésbé tűri a stresszt, és több szünetre van szüksége. Ne feledje, a legjobb orvos az alvás, pihenjen, amennyit csak tud!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold még ön házában pihen, és a Szaturnusz segítségével erősíti a lelkivilágát, ám a többi bolygó negatív hatása miatt nem nagyon találja ma a helyét a világban. Ennek ellenére ön mindenkivel igyekszik barátságos és közvetlen lenni, de arra vigyázzon, hogy túláradó szeretetével nehogy elriasszon valakit magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma úgy érezheti magát, mintha egy másik bolygón lenne, mintha lebegne. Alkalma nyílik arra, hogy azt tegye, amihez csak kedve van, és ez nagy valószínűséggel nem a munka lesz. Ennek köszönhetően a mindennapi feladatait ma kissé elhanyagolja - ám önnek abban is igaza van, hogy mindig történhetnek csodák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Plútó segítségével ma új esélyek és lehetőségek nyílnak meg ön előtt, ám ennek az a feltétele, hogy észrevegye azt, amire eddig vak volt! Figyeljen a külvilágra minden érzékszervével, legyen nyitott! Ma olyasmiket is megtapasztalhat, amelyek nagy hatással lesznek további életére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma egyszerűen muszáj kinyilvánítania a véleményét, elképzeléseit, és meggyőződését. Mindig megtalálja a megfelelő választ, ám eközben többet is beszélhet, mint amennyit kellene. A Merkúr hátráló mozgása miatt most azt is sikerül nyilvánosságra hoznia, amit mélyen titkolni kellett volna. Vigyázzon, kinek mit köz az orrára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó bolygója a kommunikáció területén áll: ügyesen bánik a szavakkal, szóban, írásban egyaránt. Ma nagy meggyőződéssel tudja előadni az elképzeléseit, gondolatai, ám vigyázzon, nehogy átessen a ló túloldalára: próbáljon meg odafigyelni arra, nehogy szókimondásával, vagy véleményével belegázoljon mások lelkivilágába.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Jupiternek köszönhetően igen nyitottá válhat az új ötletek befogadására, és a gyakorlatban is képes lesz ezeket kifejezni, sőt kivitelezni is akár. Ma különösen izgatják a hitbeli kérdések, ezekről könnyedén és szívesen társalog majd. Vigyázzon, ma hajlamos lehet lemondani egy régi, meghitt baráti kapcsolatról, mert úgy érzi, az már nem adhat önnek semmi újat – ne döntsön elhamarkodottan, később nagyon megbánhatja!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön olyan ember, aki pontosan tudja mit akar, és tiszta célok vezérlik, pontosan tudja, hogy mi lehetséges, és mi nem az. Az utóbbi időben eléggé elhanyagolta a lelki életét, itt az ideje hogy ma ezzel is foglalkozzon. Tudja, a házunkat nem csak kívülről kell körbe járni, hanem belül is ki kell takarítani.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eléggé zűrzavarosnak tűnik ez a nap, minden kaotikussá válhat. Nagy szüksége van arra, hogy meghallgassák, és elmondhassa az ötleteit, gondolatait valakinek vagy valakiknek - legszívesebben a nyilvánosság előtt szeretne prezentálni. Ez az önkifejezési késztetés saját egojából jön, de ha teheti, ne fogja vissza magát, ma sok emberhez eljuttathatnak az elképzelései!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hagyomány szerinti uralkodó bolygója a munka és az egészséget jelző területen áll. Figyeljen oda a testére: a diétázzon, ha kell, mozogjon sokat! Elképzelhető, hogy önnek a sport adhatja meg azt, amit a szervezete megkíván. Ma lehetőséget kap a Jupitertől arra, hogy változtasson rossz szokásain. Ne legyen rest!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: